Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Frittata med spinat og parmesan

Frittata med spinat og parmesan

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g frisk spinat
  • ca. 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss smør
  • 8 stk. egg
  • 0,5 dl revet parmesan eller annen vellagret ost
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 5 ss pinjekjerner (kan sløyfes)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 324 kcal
Fett 24 g
Protein 20 g
Karbohydrater 4 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En smakfull eggepanne blir alltid mottatt med glede, og passer like god til middag som på tapas- eller buffetbordet.  Del den i snipper og server varm eller lun, gjerne med et ekstra dryss parmesan.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g frisk spinat
  • ca. 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss smør
  • 8 stk. egg
  • 0,5 dl revet parmesan eller annen vellagret ost
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 5 ss pinjekjerner (kan sløyfes)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 324 kcal
Fett 24 g
Protein 20 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du stekepanne som tåler å stå i stekeovnen, kan frittataen stekes ved 225 °C i ca. 15 minutter. Tiden varierer med størrelsen på pannen og tykkelsen på frittataen.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 22.11.2024 11:23:45