Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylte asiatiske pannekaker

Fylte asiatiske pannekaker

Ingredienser

porsjoner

Pannekakene:

  • 5,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl vann
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • ca. 3 dl nøytral olje til fritering

Saus:

  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 cm revet frisk ingefær
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,25 potte finhakket frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje
  • 3 ss hoisinsaus
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss mørk soyasaus (valgfritt)
  • 2 ts brunt sukker
  • 1 ts sesamolje

Fyll:

  • 200 g kjøttdeig av svin
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finhakket vårløk
  • 0,25 ts løkpulver
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ss nøytral olje til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 548 kcal
Fett 40 g
Protein 12 g
Karbohydrater 32 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Små fylte pannekaker med kjøttdeig av svin asiatiske krydder og løk. Hvis du er ute etter noe skikkelig godt å ha i matpakka, så er dette et godt tips! Disse kan du gjerne lage som en sen middag eller kveldsmat, og ta med deg resten i matpakken dagen etter. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Pannekakene:

  • 5,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl vann
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • ca. 3 dl nøytral olje til fritering

Saus:

  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 cm revet frisk ingefær
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,25 potte finhakket frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje
  • 3 ss hoisinsaus
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss mørk soyasaus (valgfritt)
  • 2 ts brunt sukker
  • 1 ts sesamolje

Fyll:

  • 200 g kjøttdeig av svin
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finhakket vårløk
  • 0,25 ts løkpulver
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ss nøytral olje til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 548 kcal
Fett 40 g
Protein 12 g
Karbohydrater 32 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server pannekakene med sausen som dipp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 07:24:00