Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønnkålsalat med crispy nakkekoteletter

Grønnkålsalat med crispy nakkekoteletter

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. nakkekoteletter av svin
  • ca. 5 ss hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. egg
  • ca. 2 dl panko brødkrum
  • 0,5 l frityrolje

Grønnkålsalat:

  • 300 g grønnkål
  • 0,5 stk. fennikel
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 2 dl kremfløte
  • 4 ss eddik, 7 %
  • 1 ts honning
  • 0,5 ts salt
  • 50 g hakkede mandler

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grønnkål er en fantastisk grønnsak som kan brukes året rundt. Bruk den i en deilig råkostsalat sammen med tynne skiver av fennikel og en kremet dressing. Perfekt følge til crispy nakkekoteletter!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. nakkekoteletter av svin
  • ca. 5 ss hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. egg
  • ca. 2 dl panko brødkrum
  • 0,5 l frityrolje

Grønnkålsalat:

  • 300 g grønnkål
  • 0,5 stk. fennikel
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 2 dl kremfløte
  • 4 ss eddik, 7 %
  • 1 ts honning
  • 0,5 ts salt
  • 50 g hakkede mandler

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server nakkekotelettene med grønnkålsalaten.Grønnkålsalat med crispy nakkekoteletter

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12276, server:MP-PRD-WEB14 03.12.2024 18:16:27