Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Nøttemuffins

Glutenfrie nøttemuffins

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 10 muffins.

  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis
  • 150 g hasselnøtter eller mandler
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1667 kcal
Fett 98 g
Protein 35 g
Karbohydrater 156 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Muffins er altid populært! Disse enkle muffinsene er saftige og har skikkelig nøttesmak. Og så er de helt glutenfrie!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 10 muffins.

  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis
  • 150 g hasselnøtter eller mandler
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1667 kcal
Fett 98 g
Protein 35 g
Karbohydrater 156 g

Slik gjør du

  1. Ha eggehvitene i en helt ren bolle og pisk den helt stive.
  2. Mal nøttene fint i en hurtigmikser og bland med melis.
  3. Vend nøttemassen inn i de stivpiskede eggehvitene. Vær lett på hånden, så du ikke slår ut for mye luft..
  4. Fordel røren i muffinsformer og stek ved 175 °C i 12-15 minutter. Avkjøl muffinsene i formene.

Server eventuelt med pisket krem og et dryss av hakkede nøtter og revet sjokolade.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 22.11.2024 16:13:16