Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grilldessert

Grilldessert (jordbær, banan og ananas i folie)

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g jordbær
  • 2 stk. banan
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 2 ss frisk mynte
  • 1 stk. appelsin
  • 1 ss sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 255 kcal
Fett 1 g
Protein 3 g
Karbohydrater 55 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enklere og bedre dessert finnes nesten ikke etter et realt grillmåltid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g jordbær
  • 2 stk. banan
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 2 ss frisk mynte
  • 1 stk. appelsin
  • 1 ss sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 255 kcal
Fett 1 g
Protein 3 g
Karbohydrater 55 g

Slik gjør du

  1. Del jordbær i to, eller bruk dem hele om de er små.
  2. Del bananer i tykke skiver, og ananas i terninger. 
  3. Legg alt i doble foliekurver, press over litt appelsinsaft og dryss over sukker. 
  4. Klem folien godt sammen, legg det på varm grill i ca. 5 minutter. 

 Server gjerne med litt fruktyoghurt eller is.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB12 12.12.2024 10:30:26