Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet aubergine med granateple

Grillet aubergine med granateple

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. aubergine
  • 2 ts salt
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts chiliflakes
  • 2 båter hvitløk
  • saft av 1 stk. lime
  • 1 stk. granateple
  • 2 stilker bladpersille

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Den beste måten å tilberede aubergine på, er å grille den! La auberginen kose seg over indirekte varme til innmaten er myk, og pensle den med en deilig krydret marinade. Grillet aubergine kan godt serveres som et selvstendig vegetarisk grillmåltid, men passer også som tilbehør til grillet kjøtt som for eksempel koteletter. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. aubergine
  • 2 ts salt
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts chiliflakes
  • 2 båter hvitløk
  • saft av 1 stk. lime
  • 1 stk. granateple
  • 2 stilker bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server den grillede auberginen som en selvstendig vegetarisk rett, eller sammen med en eller flere andre vegetarretter, for eksempel grillet halloumi med grønnsaker.

Grillet aubergine med granateple

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 15:43:44