1. Bland ut gjær i lunkent vann. Rør inn honning. Ha i hvetemel og olje, og elt deigen sammen. Deigen skal være litt løs. Ha litt olje over deigen, dekk bollen med plastfolie og la deigen heve til dobbel størrelse, 30-45 min.
2. Skjær eller knekk av den nederste delen på asparges. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og forvell aspargesen i 1-2 minutter. Hell av vannet, og legg aspargesen direkte i kaldt vann (gjerne isvann), slik at den beholder den fine grønnfargen sin.
3. Klapp pizzadeigen ut til ønsket størrelse (oppskriften holder til 2 middels store pizza, men du kan gjerne lage 4 små). Legg deigleiven over på grillristen og la den grille i 3-4 minutter på hver side, til den er nesten gjennomstekt.
Ha olje i hendene når du klapper ut deigen. Pensle grillristen med litt olje, da er du sikker på at deigen ikke sitter fast.
4. Smør crème fraîche på de grillede pizzabunnene. Dryss på revet ost, og legg på skiver av røkt laks og kokte asparges.
5. Grill pizzaene på indirekte varme under lokk til osten har smeltet, ca. 5 minutter.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
6. Topp pizzaene med frisk babyspinat, dill og litt høvlet parmesan. Drypp gjerne over litt god olivenolje før servering.