1. Vask grønnsaker, tørk godt og behold skallet på.
2. Skjær grønnsaker i tynne skiver. Bruk gjerne mandolin, ostehøvel eller oppskjærsmaskin for å få så tynne skiver som mulig. Tørk grønnsakene godt med papir (vann og olje er ingen god kombinasjon).
3. Varm opp olje i en kjele til den er frityrvarm. Ha i noen få skiver potet av gangen og fritér dem i noen minutter til de blir gylne og sprø. Ta potetskivene ut av oljen med en hullsleiv og legg de på et tørkepapir. Dryss på litt salt.
For å sjekke om oljen er varm nok kan du dyppe en trepinne eller sleiv oppi. Bruser det livlig rundt den er oljen varm nok. Pass på å ha et lokk nært tilgjengelig. Dersom det skulle bli for varmt, og oljen tar fyr, sett på lokket.
4. Fortsett slik med de andre grønnsakene.
Steketid avhenger av type grønnsak, størrelsen på skivene, vær og vind. Bli ferdig med en type grønnsak før du fortsetter med neste type.
5. Bland sammen alle ingrediensene til dilldippen.