Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chips av rotgrønnsaker

Grønnsakschips

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. potet
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. pastinakk
  • 1 stk. rødbete
  • 5 dl frityrolje

Dilldipp:

  • 4 ss lettrømme
  • 1 ss hakket frisk dill
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovkvernet pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag din egen grønnsakschips hjemme. Det er enkelt å få til og det smaker supergodt.  Med ferske grønnsaker av god kvalitet, en smaksnøytral olje og en god gryte er du langt på vei. Superdigg!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. potet
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. pastinakk
  • 1 stk. rødbete
  • 5 dl frityrolje

Dilldipp:

  • 4 ss lettrømme
  • 1 ss hakket frisk dill
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovkvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
For å sjekke om oljen er varm nok kan du dyppe en trepinne eller sleiv oppi. Bruser det livlig rundt den er oljen varm nok. Pass på å ha et lokk nært tilgjengelig. Dersom det skulle bli for varmt, og oljen tar fyr, sett på lokket.
Steketid avhenger av type grønnsak, størrelsen på skivene, vær og vind. Bli ferdig med en type grønnsak før du fortsetter med neste type.

 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB13 11.03.2025 12:21:29