Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Bruk sammalt hvetemel i pannekakerøren, da blir de grovere og mer mettende. Vi har fylt de grove pannekakene med kyllingkjøttdeig og grønnsaker - og gratinert dem med ost. Perfekt som hverdagsmiddag eller til kveldskos!
Hvis du ikke har grovt mel kan du lage pannekakerøre av fint mel og fylle pannekakene som forklart i denne oppskriften. Har du dårlig tid, kan du fint også bruke ferdigstekte pannekaker.
Server gjerne pannekakene med en frisk salat.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.