Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
I denne vaffelrøren har vi både byggmel og byggryn, det metter og gir god smak til vaffelrøren. Ta med ferdigstekte vafler på tur, eller lag røren, hell den på en flaske og ta med. Så kan du steke vaflene på bålet. Oppskriften gir ca. 8 plater.
Du kan også blande inn 100 g bløtlagte byggryn i røra for mer konsistens på vaflene. Eller bruke opp rester av byggrynsgrøt eller havregrøt om du har det.
Server vaflene med litt yoghurt naturell og friske bringebær. Pynt eventuelt med et lite melisdryss.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.