Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Havrelapper er perfekt når du vil ha en sunn og god frokost, eller litt ekstra kos i matpakka til lunsjen eller på tur. Topp med friske bær, nøtter og vaniljeyoghurt. Smaker like godt kalde som varme!
1. Ha alle ingrediensene til lappene i en foodprosessor. Kjør til røren har en glatt konsistens og la den få svelle i 15 minutter før steking. Røren kan med fordel stå over natten.
2. Ha smør i en stekepanne på medium varme og stek i ca. 2 minutter på hver side til de er gylne.
Server havrelapper med hakkede valnøttkjerner, vaniljeyoghurt og friske bær.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.