Brødsmulesti
Av en porsjon deig får du 6 havrescones.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Vi har lange tradisjoner for påleggsruller i Norge og okserull er en av de mest populære, særlig mot juletider. Her serveres den på nystekte havrescones sammen med sirachamajones, som gir en fyldig og «spicy twist».
Utviklet i samarbeid medOpplysningskontoret for brød og korn
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.