1. Rør sammen eggeplommer, sukker og vaniljestang i en glass- eller stålbolle og sett bollen over varmt vann. Visp hele tiden til eggeblandingen begynner å bli varm og sukkeret har løst seg opp.
2. Pisk blandingen videre i maskin eller for hånd til den er kald og har blitt lys og tykk eggedosis.
3. Ha i lakrispulver og frysetørkede bringebær.
Lakrispulver og frysetørkede bringebær fås kjøpt i velassorterte daglivarebutikker.
4. Stivpisk kremfløte og vend den forsiktig i eggedosisen.
5. Fyll isblandingen i en passende form, vi har fylt den i en brødform (1 liter) med bakepapir. Dekk med plastfolie og frys i minst 4 timer.
6. Sett isparfaiten i kjøleskapet ca. 20 minutter før den skal serveres.
Hvelv isparfaiten på fat eller server den helt enkelt fra formen. Server gjerne med litt ekstra lakrisgodt og friske bringebær.