Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Egg, mel og litt salt er alt hva du behøver for å lage hjemmelaget pasta. Her viser vi deg hvordan du ved hjelp av en pastamaskin enkelt tryller frem tynne pastaplater, som du videre kan lage pastaplater, spagetti og tagliatelle av.
Du trenger mel, egg og salt
Pastadeigen er nå klar, men den tåler godt å stå i kjøleskap i noen timer før den skal brukes. Husk da å ha den på benken i en halv time før du jobber med den.
Pastaen er nå klar til koking, men du får aller best resultat om du lar den får tørke i noen minutter først.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 3.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.