Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Grønn curry paste, kokosmelk og frisk koriander sørger for gode asiatiske smaker på denne hjemmelagde pølsa! Dette er pølsa du med fordel kan ha på lur i fryseren gjennom hele grillsesongen. Topp den gjerne med syltet rødløk eller asiatisk syltede grønnsaker.
Les gjerne mer om pølsetarmer.
I stedet for ferdigkjøpt kjøttdeig, medisterdeig og medisterfarse kan du kverne kjøttet til pølsene selv. Bruk i så fall en kjøttkvern eller kjøkkenmaskin med kvern som tilleggsutstyr.
Server gjerne pølsene i myke pølsebrød, toppet med syltet rødløk eller asiatisk syltede grønnsaker. Følg linken og få mer inspo om tilbehør til pølsa, eller hva du kan lage til pølsefesten.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.