Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Honning- og ananasmarinade

Honning- og ananasmarinade

Ingredienser

porsjoner
  • 1 boks hermetisk ananas i ringer (227g)
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 3 ss nøytral olje
  • 2 ss honning
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med en boks ananas, litt honning og chili lager du raskt denne deilige marinaden som passer spesielt godt til kylling og svin. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 boks hermetisk ananas i ringer (227g)
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 3 ss nøytral olje
  • 2 ss honning
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene og kjør dem sammen med en stavmikser eller hurtigmikser til en jevn konsistens. Kan brukes som marinade eller som pensling av kjøtt mot slutten av steketiden.

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Slik bruker ekspertene honning i maten

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 12:52:56