Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hot krydderolje

Hot krydderolje

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød chili
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ss malt spisskummen
  • 0,5 ss paprikapulver
  • 1 ts grovkvernet pepper
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 dl nøytral olje

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hot krydderolje inneholder chili, hvitløk og malt spisskummen, smaker som gjør tacomåltidet ekstra spennende! Bruk oljen til marinering, eller pensle den på kjøttet under tilberedning. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød chili
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ss malt spisskummen
  • 0,5 ss paprikapulver
  • 1 ts grovkvernet pepper
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 dl nøytral olje

Slik gjør du

1. Kjør sammen alle ingrediensene i en blender eller med stavmikser.

Ønsker du en mildere krydderolje ta bort chilifrøene før du kjører ingrediensene sammen.

2. Ha oljen på et glass, oppbevar den i kjøleskapet.

Krydderoljen holder seg lenge så lag gjerne en større porsjon.

3. Bruk ca. 2 ss olje per 500 g kjøtt ved tilberedning.  

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 23.11.2024 17:00:22