Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Indisk krydret lammekjøttdeig med poteter

Indisk krydret lammekjøttdeig med poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ts garam masala
  • 2 ts gurkemeie
  • 2 ts malt koriander
  • 1 ts chilipulver
  • 1 stk. hel kanel
  • 2 stk. laurbærblad
  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 500 g potet
  • 4 stk. tomat
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet) eller vann
  • 1 pose liten frisk spinat

Til servering:

  • 1 ts chiliflakes
  • 1 stk. grønn chili
  • 4 stk. nanbrød
  • 2 dl gresk yoghurt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 819 kcal
Fett 36 g
Protein 35 g
Karbohydrater 84 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med et utvalg krydder i huset, får du enkelt den deilige indiske smaken på denne retten. Kjøttdeig av lam er anvendelig til raske og smaksrike retter som dette.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ts garam masala
  • 2 ts gurkemeie
  • 2 ts malt koriander
  • 1 ts chilipulver
  • 1 stk. hel kanel
  • 2 stk. laurbærblad
  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 500 g potet
  • 4 stk. tomat
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet) eller vann
  • 1 pose liten frisk spinat

Til servering:

  • 1 ts chiliflakes
  • 1 stk. grønn chili
  • 4 stk. nanbrød
  • 2 dl gresk yoghurt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 819 kcal
Fett 36 g
Protein 35 g
Karbohydrater 84 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Indisk krydret lammekjøttdeig med poteter

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 21.12.2024 19:21:57