Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Indrefilet surret i spekeskinke

Indrefilet surret i spekeskinke

Ingredienser

porsjoner

Ratatouille:

  • 2 stk. løk
  • 2 stk. rød paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 boks hermetiske cherrytomater
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ss finhakkede friske urter
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Stekte båtpoteter:

  • 12 stk. mandelpotet , eller andre små poteter
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ts urtekrydder
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 625 kcal
Fett 23 g
Protein 56 g
Karbohydrater 40 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Ratatouille:

  • 2 stk. løk
  • 2 stk. rød paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 boks hermetiske cherrytomater
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ss finhakkede friske urter
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Stekte båtpoteter:

  • 12 stk. mandelpotet , eller andre små poteter
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ts urtekrydder
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 625 kcal
Fett 23 g
Protein 56 g
Karbohydrater 40 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server svinefilet surret i spekeskinke med ovnstekte potetbåter og smakfull ratatouille. 

Denne oppskriften egner seg også veldig godt til grilling. Grill fileten i 15-20 minutter. Snu ofte.

Indrefilet surret i spekeskinke - høydebilde

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 23.11.2024 14:28:13