Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kaeng Khiew Hwan Gai (kylling i grønn karri)

Kaeng Khiew Hwan Gai (kylling i grønn karri)

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1000 g) eller bruk kyllingfileter
  • 3 ss soyaolje
  • ca. 3 ts grønn curry paste (styrken varierer)
  • 1 boks kokosmelk
  • 2 ts salt
  • 1 boks hermetiske bambusskudd

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne retten kan være litt sterk eller kjempesterk, alt ettersom hvor mye grønn curry paste du tilsetter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1000 g) eller bruk kyllingfileter
  • 3 ss soyaolje
  • ca. 3 ts grønn curry paste (styrken varierer)
  • 1 boks kokosmelk
  • 2 ts salt
  • 1 boks hermetiske bambusskudd

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Tilsett små auberginer (fås kjøpt i asiatiske butikker) før servering . Pynt med chili, mynteblader og finhakkede limeblader. Spis retten med risnudler, bønnespirer, mynteblader og finsnittede meterbønner.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB11 16.03.2025 13:13:05 handleliste stengt