Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kandisert bacon

Kandisert bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bacon
  • 0,5 dl lønnesirup
  • 0,5 dl brunt sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 828 kcal
Fett 47 g
Protein 21 g
Karbohydrater 80 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bacon glasert med lønnesirup og brunt sukker er en salt, søt og sprø godbit! Perfekt som tilbehør til ost, hamburgeren eller på pannekaker. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bacon
  • 0,5 dl lønnesirup
  • 0,5 dl brunt sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 828 kcal
Fett 47 g
Protein 21 g
Karbohydrater 80 g

Slik gjør du

  1. Legg skiver av bacon på en bakepapirkledd stekeplate.
  2. Pensle den ene siden av baconet med lønnesirup og brunt sukker.
  3. Stek i baconet på 200 °C i ti minutter. Snu baconet og pensle på den andre siden, og stek videre i 10 minutter. La det avkjøle seg litt, slik at det blir sprøtt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Alt blir bedre med

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 07:20:47