Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Gjør litt ekstra ut av lammerestene og la dem få følge av krydret ris og posjert egg - en uvanlig og spennende smakskombinasjon.
Fordel ris i dype tallerkener og topp med revet lammekjøtt, posjert egg, mikrospirer eller hakkede urter og litt grønn chili.
Har du ikke lammeskank, kan du godt bruke rester av for eksempel lammestek. Lammeskav eller lammekjøttdeig er også supert å bruke i denne retten.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.