Brødsmulesti
Oppskriften gir én langpanne eller fire porsjonspizzaer.
Luftig pizzabunn med saftig, krydret lammekjøtt og toppet med frisk kebabsaus... Vi skjønner godt at kebabpizza er Erling Braut Haalands favoritt! Perfekt å sette på bordet under neste fotballkveld med venner - score!
Du kan også bruke en ferdig shawarma-kryddermiks til marinaden.
Hvis du vil lage en veldig rask variant, kan du bruke lammeskav som du steker kjapt i panna, istedenfor å steke det i ovn.
Temperatur på ovn og steketid varierer etter hva du skal lage, her er noen forslag:
Langpannepizza: 225 °C i ca. 20 minutter
Pizzasnurrer: 225 °C i 12-15 minutter
Tynn pizza på pizzastein/stål: 275-300 °C (eller så høyt ovnen går) i 3-5 minutter
Topp pizza med kebabdressing, ruccula og kvernet pepper etter steking. Fulltreffer!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.