Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kinderegg fylt med ostekake

Kinderegg fylt med ostekake

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kinderegg
  • 125 g kremost naturell
  • 2 ss melis
  • ca. 1 ts sitronsaft
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 dl kremfløte
  • 6 ts aprikossyltetøy
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 307 kcal
Fett 24 g
Protein 4 g
Karbohydrater 18 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Egg hører med til påske! Det er ikke bare kokt egg til frokost som gjelder - her har du et deilig lite påskeegg som kan serveres til dessert eller som kveldskos. Kinderegg fylt med deilig ostekake og apriossyltetøy - NAM!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kinderegg
  • 125 g kremost naturell
  • 2 ss melis
  • ca. 1 ts sitronsaft
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 dl kremfløte
  • 6 ts aprikossyltetøy
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 307 kcal
Fett 24 g
Protein 4 g
Karbohydrater 18 g

Slik gjør du

  1. Skjær forsiktig av toppen på kindereggene med en liten kniv. 
  2. Bland sammen kremost, siktet melis, sitronsaft og vaniljesukker. Rør blandingen godt til osten har blitt myk, og blandingen har blitt litt luftig. 
  3. Pisk kremfløte stiv, og vend den foriktig inn i osteblandingen. Ha osteblandingen i en sprøytepose eller bruk en liten skje og fyll kindereggene med blandingen. 
  4. Legg litt aprikossyltetøy i midten av ostemassen på toppen av egget slik at det ser ut som om egget er bløtkokt. 
  5. La eggene stå kaldt til de skal serveres. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 22.11.2024 16:05:04