Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttboller med koriander

Kjøttboller med koriander

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 skiver loff eller lyst brød
  • 1 dl melk
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 5 ss hakket frisk koriander
  • 1 stk. egg
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ss nøytral olje til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Disse kjøttbollene med masse smak av koriander er enkle å lage og smaker utrolig godt. Nyt dem som en av flere tapasretter med en god salat, i en pasta eller med ris og en god saus. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 skiver loff eller lyst brød
  • 1 dl melk
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 5 ss hakket frisk koriander
  • 1 stk. egg
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ss nøytral olje til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk den grove siden på et rivjern når du skal ha veldig finhakket løk, og den fine delen når du skal ha finhakket hvitløk.

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Julebord med venninnegjengen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB15 14.03.2025 11:09:39 handleliste stengt