Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Konfitert kjebog

Konfitert kjebog

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kjebog
  • 300 g salt
  • 8 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk rosmarin
  • 2 stk. laurbærblad
  • 1 ss hel pepper
  • 2 l maisolje

Gremolata:

  • 3 båter hvitløk
  • revet skall av 1 stk. sitron
  • 1 bunt bladpersille

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kjekjøtt er ofte veldig magert, og trenger lang tilberedningstid på lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Da er konfitering perfekt. En liten runde på grillen eller i stekeovnen til slutt gir kjøttet den deilige, sprø skorpen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kjebog
  • 300 g salt
  • 8 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk rosmarin
  • 2 stk. laurbærblad
  • 1 ss hel pepper
  • 2 l maisolje

Gremolata:

  • 3 båter hvitløk
  • revet skall av 1 stk. sitron
  • 1 bunt bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Restene kan du servere som pulled kje i brioche.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB12 14.03.2025 00:31:20 handleliste stengt