- Skjær entrecôte i ca. 1 cm tynne skiver, og ha dem i en bolle.
- Finhakk rødløk og koriander, riv hvitløk og ingefær, og ha det i bollen med kjøttet.
- Hell sesamolje og soyasaus i bollen, og bland alt godt sammen. Sett kjøttet til side og la det stå i 3 timer, eller gjerne over natten.
- Lag syltet rødløk. Rens rødløk og skjær den i tynne båter. Ha vann, riseddik og sukker i en liten kjele. Kok opp til sukkeret har løst seg opp. Ha i løken og kok et par minutter, trekk kjelen av platen. Avkjøl. Vil du ha løken litt hottere kan du også tilsette litt finhakket chili.
- Kok ris etter anvisning på pakken i en kjele med lettsaltet vann. Bland inn riseddik når risen er kokt.
- Finsnitt kål. Bruk gjerne en mandolin eller en grønnsakskreller for å få tynne fine stimler. Legg strimlene i isvann slik at de blir ekstra sprø til serveringen.
- Finsnitt vårløk og skjær lime i båter.
- Tre kjøttet på spyd. Bruker du trespyd bør disse bløtlegges i minst 30 minutter før bruk.
- Grill spydene 1-2 minutter på hver side på direkte varme.
Server straks med kokt ris, kimchi, syltet rødløk, finsnittet vårløk, lime og frisk koriander. Dryss gjerne på litt sesamfrø.