Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Koreansk BBQ

Koreansk Bbq

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 3 båter hvitløk
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1,5 dl sesamolje
  • 1 dl soyasaus

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl riseddik
  • 1 stk. finhakket rød chili (kan sløyfes)

Kokt ris:

  • 4 dl sushiris , evt. jasminris
  • 8 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts riseddik

Til servering:

  • 0,5 stk. hodekål
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. lime
  • 4 ts sesamfrø
  • 0,5 potte frisk koriander
  • ca. 400 g kimchi

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Koreanerne elsker Bulgogi! Her har vi brukt en bulgogi-marinade på grillspyd med ytrefilet av storfe. Grill spydene på direkte varme og server dem med kimchi, ris og masse deilig grønt. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 3 båter hvitløk
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1,5 dl sesamolje
  • 1 dl soyasaus

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl riseddik
  • 1 stk. finhakket rød chili (kan sløyfes)

Kokt ris:

  • 4 dl sushiris , evt. jasminris
  • 8 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts riseddik

Til servering:

  • 0,5 stk. hodekål
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. lime
  • 4 ts sesamfrø
  • 0,5 potte frisk koriander
  • ca. 400 g kimchi

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Det er spennende å lage kimchi selv! Sjekk ut oppskriften vår og lær hvordan du lager egen kimchi.

Koreansk BBQ

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Koreansk BBQ

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB15 18.04.2025 02:24:09 handleliste stengt