Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Koreansk sideflesk bowl

Koreansk bowl med svin

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g lettsaltet sideflesk uten svor
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 3 ss koreansk chilipaste (gochujang)
  • 1 ss koreansk chiliflakes (gochugaru)
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss honning
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. løk
  • 4 stk. vårløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 dl jasminris

Til servering:

  • 100 g rødkål
  • 2 stk. vårløk
  • 100 g aspargesbønner
  • ca. 150 g kimchi
  • ca. 10 g alfalfaspirer (kan utelates)
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 2 stk. lime
  • 0,5 potte frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 800 kcal
Fett 51 g
Protein 28 g
Karbohydrater 54 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Koreansk mat blir vi aldri lei av! Her har vi latt lettsaltet sideflesk kle seg i koreanske smaker og få følge av ris og grønnsaker i en spennende bowl. Her er det rom for variasjon i grønnsakene, men kimchi må alltid følge med!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g lettsaltet sideflesk uten svor
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 3 ss koreansk chilipaste (gochujang)
  • 1 ss koreansk chiliflakes (gochugaru)
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss honning
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. løk
  • 4 stk. vårløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 dl jasminris

Til servering:

  • 100 g rødkål
  • 2 stk. vårløk
  • 100 g aspargesbønner
  • ca. 150 g kimchi
  • ca. 10 g alfalfaspirer (kan utelates)
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 2 stk. lime
  • 0,5 potte frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 800 kcal
Fett 51 g
Protein 28 g
Karbohydrater 54 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Koreansk sideflesk bowl

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 16:25:04