Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Kremet pasta med reinsdyrbiff

Ingredienser

2  porsjoner
  • 400 g ytrefilet av reinsdyr , indrefilet eller medaljong
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss smør
  • 50 g frisk sjampinjong til topping
  • 200 g tagliatelle
  • 1 ss olivenolje
  • 10 g frisk gressløk
  • 20 g parmesan til topping

Kremet soppsaus:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 200 g frisk sjampinjong eller annen sopp
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør
  • 50 g frisk spinat
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 50 g parmesan
  • 3 dl kremfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1591 kcal
Fett 107 g
Protein 75 g
Karbohydrater 77 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skikkelig kremet pasta med sopp, sammen med mør og saftig reinsdyrbiff. Det er comfort food som kokk Ivar Follinglo Moe lager seg etter en lang dag i restauranten, før beina skal legges høyt!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

2  porsjoner
  • 400 g ytrefilet av reinsdyr , indrefilet eller medaljong
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss smør
  • 50 g frisk sjampinjong til topping
  • 200 g tagliatelle
  • 1 ss olivenolje
  • 10 g frisk gressløk
  • 20 g parmesan til topping

Kremet soppsaus:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 200 g frisk sjampinjong eller annen sopp
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør
  • 50 g frisk spinat
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 50 g parmesan
  • 3 dl kremfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1591 kcal
Fett 107 g
Protein 75 g
Karbohydrater 77 g

Slik gjør du

Ivar Follinglo Moe var Norges representant i European Young Chef Award i 2022. I tillegg vant han Årets beste Commis under Årets Unge kokk i Stavanger høsten 2023. Vi fikk være med han hjem på kjøkkenet, hvor han disket opp sin beste kosemat, nemlig kremet pasta med reinsdyrbiff. Se hele serien «Kokkens kveldsmat» på Youtube.

kremet pasta med reinsdyrbiff

trinn du kan merke av

"Jeg lever heller et kort og smakfullt liv, enn et langt og smakløst" - Ivar Follinglo Moe

kremet pasta med reinsdyrbiff

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB11 15.12.2024 01:37:27