Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kryddermarinade

Kryddermarinade

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl konjakk
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin eller 1 ts tørket rosmarin
  • 2 kvister frisk timian eller 1 ts tørket timian
  • 2 kvister frisk basilikum eller 0.5 ts tørket basilikum
  • 1 stk. laurbærblad
  • 10 stk. sort hel pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å bruke en skvett konjakk eller annet brennevin i marinaden gir en ekstra spiss til kjøttet. Sammen med friske urter er dette en enkel, men spennende marinade som egner seg spesielt godt til storfekjøtt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl konjakk
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin eller 1 ts tørket rosmarin
  • 2 kvister frisk timian eller 1 ts tørket timian
  • 2 kvister frisk basilikum eller 0.5 ts tørket basilikum
  • 1 stk. laurbærblad
  • 10 stk. sort hel pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan eventuelt bytte ut konjakk med akevitt og tilsett noen knuste einerbær.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB12 17.03.2025 23:45:37 handleliste stengt