Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling- og tortillasnacks

Kylling- og tortillasnacks

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 stk. løk
  • 1 stk. rød paprika
  • ca. 3 dl salsa
  • 1 pose tortillachips
  • 3 dl revet cheddar ost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 544 kcal
Fett 32 g
Protein 30 g
Karbohydrater 32 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hot kyllingkjøttdeig og tortillachips gratinert i ovnen er suksess! Server som en appetittvekker eller sammen med salat som en egen rett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 stk. løk
  • 1 stk. rød paprika
  • ca. 3 dl salsa
  • 1 pose tortillachips
  • 3 dl revet cheddar ost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 544 kcal
Fett 32 g
Protein 30 g
Karbohydrater 32 g

Slik gjør du

1. Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.

2. Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen.

3. Dryss revet ost på toppen. Gratiner i ovn ved 225 °C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.

Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 22.12.2024 07:19:59