Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med potet- og sellerimos

Kyllingfilet med potet- og sellerimos

Ingredienser

porsjoner

Potet- og sellerimos:

  • 4 stk. potet
  • ca. 100 g sellerirot
  • ca. 1,5 dl melk
  • 1 ss smør
  • ca. 0,5 ts salt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag potetmos med sellerirot. Det gir ekstra god smak. Vil du ha enda mer smak kan du tilsette hvitløk og urter. Smaker nydelig som følge til kyllingfilet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Potet- og sellerimos:

  • 4 stk. potet
  • ca. 100 g sellerirot
  • ca. 1,5 dl melk
  • 1 ss smør
  • ca. 0,5 ts salt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kyllingfilet på potet- og sellerimos gjerne i følge med for eksempel brokkoli, blomkål, asparges, gulrot, babymais – eller en god grønnsaksblanding.

Vil du ha ekstra mye smak? Surr 2 båter hvitløk og 1 dl finhakkede urter i en panne og vend det inn i mosen.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Lutje Saelens

    Dette serverer jeg ve boeuf bourguignon. Nam Nam.

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 05.04.2025 12:42:51 handleliste stengt