Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår fylt med kremost, soltørkede tomater og basilikum

Kyllinglår fylt med kremost og soltørkede tomater

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllinglår naturell
  • 100 g kremost med hvitløk og/eller urter
  • 5 stk. soltørkede tomater , grovhakket
  • 10 blader frisk basilikum , hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Sitron- og basilikumcouscous:

  • 2,5 dl couscous
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • ca. 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllinglår fylt med ost, soltørkede tomater og basilikum blir både saftig og godt. Server med sitron- og basilikumcouscous.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllinglår naturell
  • 100 g kremost med hvitløk og/eller urter
  • 5 stk. soltørkede tomater , grovhakket
  • 10 blader frisk basilikum , hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Sitron- og basilikumcouscous:

  • 2,5 dl couscous
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • ca. 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server de fylte kyllinglårene med sitron og basilikum-couscous og gjerne en vinaigrette (olje-/eddikdressing).

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB11 16.03.2025 10:13:38 handleliste stengt