Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår i kokosmelk med karri

Kyllinglår i kokosmelk med karri

Ingredienser

porsjoner

Potetform med kokosmelk og karri:

  • 500 g potet i tynne skiver
  • 1 stk. løk i tynne skiver
  • 3 stk. hakket vårløk
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • 0,5 dl soyasaus
  • ca. 3 ts rød curry paste
  • ca. 1 ts sukker

Topping:

  • ca. 3 ss peanøtter
  • 0,5 potte frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (15)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og curry paste gir deg du hele middagen servert i én form. Smaken er utrolig spennende!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Potetform med kokosmelk og karri:

  • 500 g potet i tynne skiver
  • 1 stk. løk i tynne skiver
  • 3 stk. hakket vårløk
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • 0,5 dl soyasaus
  • ca. 3 ts rød curry paste
  • ca. 1 ts sukker

Topping:

  • ca. 3 ss peanøtter
  • 0,5 potte frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Nanbrød og en grønn salat smaker godt ved siden av.

Vurder oppskriften

Podcast-episode:

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB15 28.04.2025 22:06:43 handleliste stengt