Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Har du en liten rest av laks eller ørret etter middagen som du ikke har hjerte til å kaste? Lag en deilig salat og server på rugbrød. Eller bruk den som fyll i et saftig sandwich til lunsj neste dag.
Her er alle mengder omtrentlige, og du kan godt sjonglere ingrediensene med det du har for hånden. Du kan også bruke kald, hvit fisk som for eksempel kveite eller torsk, eller varmrøkt laks eller ørret.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.