Dag 1
1. Skjær lammekjøtt i biter på 2 x 2 cm og kutt løken i båter.
2. Stek lammkjøttet og løken i margarin og currypaste til den har fått fin farge. Ha i finhakket hvitløk, koriander og mynte. Hell over vann, kok opp og sett på lokk. Senk varmen og la gryten småkoke i 2 timer.
3. Avkjøl gryten helt og sett den i kjøleskapet natten over.
Dag 2
4. Knus kardemommefrø sammen med safran og sukker i en morter.
5. Fjern litt av fettlokket som har lagt seg på toppen av lammegryten. Bruk fettet til å steke bastmatiris og krydder i en gryte i ca. 3 minutter. Hell over lammegryten og legg i kanelstangen. Hell på vann til det akkurat dekker. Kok opp, senk varmen og la gryten småkoke i 30 minutter.
Server med raita (yoghurtsaus) og naan.