Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lefse med spekepølse av rein

Lefse med reinsdyrpølse

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g spekepølse av reinsdyr
  • 8 stk. lefse
  • 125 g snøfrisk naturell eller annen kremost
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 4 ts tyttebær , gjerne selvplukk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 539 kcal
Fett 34 g
Protein 21 g
Karbohydrater 37 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkel og smakfull turmat! Lefser med kremost, ruccula og tynne skiver spekepølse av rein. Topp med selvplukkede tyttebær eller ha noen på lur i tursekken. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g spekepølse av reinsdyr
  • 8 stk. lefse
  • 125 g snøfrisk naturell eller annen kremost
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 4 ts tyttebær , gjerne selvplukk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 539 kcal
Fett 34 g
Protein 21 g
Karbohydrater 37 g

Slik gjør du

  1. Skjær spekepølse av reinsdyr i tynne skiver.
  2. Smør kremost på lefsene og legg på ruccola. Fordel spekepølse på rullene, legg på noen tyttebær eller litt tyttebærsyltetøy og rull dem sammen.
  3. Server og nyt skogens ro. 

Lefse med spekepølse av rein

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 24.11.2024 00:10:49