Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Søt, syrlig, frisk, myk og aromatisk - mangosorbet er en isfavoritt for mange! Og den er enkel å lage, enten med moden mango eller med puré av mango på boks.
Vi har pyntet vår mangosorbet med skiver av moden mango og svarte sesamfrø, men her er det bare å bruke fantasien.
Er du glad i mango? Da bør du absolutt prøve vår nydelige mangopudding også!
Har du ikke ismaskin, kan du fryse sorbeten i en vid bolle. Rør godt i den hver halvtime til den er fryst. Da knuser du iskrystallene som danner segunder frysing, og sorbeten blir nesten like bra som i maskin.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.