1. Legg gelatinplater i bløt i rikelig med kaldt vann.
2. Kok opp sukker, glukose og vann til 121 °C.
Sjekk at termometeret du bruker tåler høy varme, eller bruk et sukkertermometer.
3. Pisk eggehviter lett sammen i en miksebolle. Når sukkerlaken er klar, øk hastigheten på mikseren og hell laken forsiktig i bollen. Unngå å få harde sukkerklumper i marengsen ved å helle blandingen langs kanten av miksebollen. Pisk til du får en tykk marengskonsistens.
4. Klem ut vannet av gelatinplatene og smelt dem i en liten kjele. Sil smeltet gelatin over i marengsen og pisk lett sammen.
Lag gjerne marshmallowsen med sjokolade- eller bringebærsmak. Sjokolademarshmallows: Smelt sjokolade i en bolle over en kjele med kokende vann (vannbad). Rør inn kakaopulver og bland dette sammen med den smeltede gelatinen. Hell blandingen i den varme marengsen og pisk det hele godt sammen. Bringebærmarshmallows: Tin bringebær, og lag puré ved hjelp av en stavmikser. Sil puréen og varm den forsiktig opp. Smelt gelatinen i puréen og sil det hele over i den varme marengsen.
5. Ha marshmallowsmassen over i former (bruk gjerne bakepapirkledde brødformer). Sett formene kjølig.
6. Bland sammen potetmel og melis. Når marshmallowsen er stiv, kutt den i biter på ca. 4x4x4, og rull den i blandingen.
Oppbevar marshmallows i en lufttett boks.