Brødsmulesti
Gir ca. 40 kaker.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Søte, små eplekaker. Lag en stor porsjon og frys inn! Har du ikke epler eller eplemos, så bruk aprikosmarmelade, rabarbrasyltetøy eller plommesyltetøy.
Bruk opp deigrestene når du har bakt pai eller mørdeigskake - det er ikke mye som skal til for å få noen ekstra godbiter! Her kan du bruke vanlig usøtet paideig, rester av mørdeig eller butterdeig - godt blir det uansett. Dryss eventuelt litt sukker på toppen om du bruker usøtet paideig - det veier opp for manglende søthet i deigen.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.