Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Myke pannebrød

Myke pannebrød

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon gir ca. 8 store lefser

  • 560 g hvetemel
  • 2 ts tørrgjær
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt
  • 3 dl lunkent vann
  • 50 g romtemperert smør

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Et supert alternativ til kjøpelefser, myke, lune og enkle å lage. De trenger nesten ikke heving, stekes raskt i panne og lages med ingredienser du kanskje allerede har i skapet. Perfekt til wraps, kebab eller som tilbehør til suppe og salater. Akkurat passe seige, akkurat passe myke og skikkelig gode!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon gir ca. 8 store lefser

  • 560 g hvetemel
  • 2 ts tørrgjær
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt
  • 3 dl lunkent vann
  • 50 g romtemperert smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan også steke lefsene på en takke eller på grillen. 

Lefsene er aller best når de er helt ferske, men kan varmes opp igjen i en varm stekepanne i noen sekunder på hver side. 

Myke pannebrød

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB13 16.04.2025 12:38:00 handleliste stengt