Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Nakkekoteletter med balsamicoglaze

Nakkekoteletter med balsamicoglaze

Ingredienser

porsjoner

Honning- og balsamicoglaze:

  • 1 dl honning
  • 1 dl balsamicoeddik
  • 0,5 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 726 kcal
Fett 48 g
Protein 41 g
Karbohydrater 33 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Nakkekoteletter av svin en mørt, saftig og smakfullt. Med balsamico, sennep og honning får kotelettene ekstra god smak.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Honning- og balsamicoglaze:

  • 1 dl honning
  • 1 dl balsamicoeddik
  • 0,5 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 726 kcal
Fett 48 g
Protein 41 g
Karbohydrater 33 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 25.11.2024 06:17:41