Brødsmulesti
1 porsjon gir 6 brød
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Indisk i kveld? Da smaker det ekstra godt med hjemmebakte, myke nanbrød til! Brødene kan toppes med nigellafrø, koriander eller hvitløk - eller de kan serveres med raita.
Du kan steke nanbrødene på pizzastein. Husk da at pizzasteinen må settes inn i kald ovn, slik at den ikke sprekker.
Nanbrødene kan også fryses. Avkjøl brødene og pakk dem godt inn før du legger de i fryseren. Tin dem på kjøkkenbenken og varm dem et par minutter i ovnen før servering.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.