Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Okonomiyaki

Okonomiyaki

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g indre- eller ytrefilet av svin
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Okonomiyaki:

  • 0,5 stk. finsnittet hodekål
  • 2 stk. revet gulrot
  • 1 ts salt
  • 1 stk. løk
  • 6 stk. egg
  • 200 g hvetemel
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 0,5 ts grovmalt pepper

Grønnkålchips:

  • 1 pk grønnkål
  • 1,5 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Topping:

  • 4 ss majones
  • 4 ss hoisinsaus
  • 4 stk. rekechips
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 856 kcal
Fett 31 g
Protein 71 g
Karbohydrater 65 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Okonomiyaki er en tykk og velsmakende japansk pannekake. I pannekakerøra er det deilige norske rotgrønnsaker, og på toppen av den stekte pannekaka, saftig og mør svinefilet. Nam!  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g indre- eller ytrefilet av svin
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Okonomiyaki:

  • 0,5 stk. finsnittet hodekål
  • 2 stk. revet gulrot
  • 1 ts salt
  • 1 stk. løk
  • 6 stk. egg
  • 200 g hvetemel
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 0,5 ts grovmalt pepper

Grønnkålchips:

  • 1 pk grønnkål
  • 1,5 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Topping:

  • 4 ss majones
  • 4 ss hoisinsaus
  • 4 stk. rekechips
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 856 kcal
Fett 31 g
Protein 71 g
Karbohydrater 65 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Legg gjerne svinefileten på grillen om sommeren. Brun den på direkte varme, og legg den over på indirekte varme for ettergrilling.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

Podcast-episode: Hva er i sesong i Norge vinterstid?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 07:26:29