Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Olivenmajones løfter brødskiva, eller gir det ekstra til rekene, burgeren eller til grillmaten. Hjemmelaget, så klart!
1. La alle ingrediensene bli romtempererte.
2. Visp eggeplommene med eddik/sitronsaft og sennep.
3. Spe forsiktig med oljen under kraftig visping.Smak til med salt og pepper. Hakk oliven fint, og bland inn i majonesen.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.