Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
En morsom vri på ostekaken - bland kokte byggryn i ostemassen! Det gir en deilig nøtteaktig smak og gir spennende konsistens til kaken. Med rødt gelélokk og friske bringebær er dette en nydelig dessertkake.
Lag din egen vri ved å bytte ut bringebærgelé med annen gelé og bruk annen frukteller bær til - for eksempel appelsingelé og båter av appesin eller klementin.
Laget i sarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.