Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pappardelle med biff

Pappardelle med biff

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g tri-tip av storfe med fettlokk
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 300 g pappardelle pasta

Chilismør:

  • 2 ss smør
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss finsnittet bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pappardelle er en bred båndpasta, og et godt valg til biff. Vi sauser inn retten med chilismør, som gir pastaen en deilig smak og god konsistens. En rask og god italiensk middag. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g tri-tip av storfe med fettlokk
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 300 g pappardelle pasta

Chilismør:

  • 2 ss smør
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss finsnittet bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

Vil du lage hjemmelaget pasta? Følg oppskriften her, og skjær pappardelle i brede strimler.

trinn du kan merke av

Ønsker du å tilerede tri-tip med sous vide? Da kan du varmebehandle kjøttet i 2-3 timer på 58°C, og deretter brune i en varm stekepanne med smør. Metoden gir ekstra mørt og godt kjøtt.

Anrett pasta i vide porsjonstallerkner, og legg over biff i skiver. Topp gjerne med ekstra chili og bladpersille før du serverer. 

Pappardelle med biff

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Daniel

    Jeg bare lurer på hvordan dere får til at denne oppskriften skal ta 20-40 minutter? Hvilken magisk ovn har dere som får kjøttet til riktig temperatur på under en time? Også skal kjøttet hvile 15 minutter også?

    • Marta Ravnsborg

      Hei, Daniel! Du har helt rett, det tar lenger tid enn 40 min totalt. Her har det vært litt slurv - jeg retter opp :-) Takk for beskjed! Hilsen Marta, Matprat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB13 20.03.2025 15:31:42 handleliste stengt