Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pavlova uten eddik og maizena - Mini pavlova

Pavlova i airfryer

Ingredienser

4  porsjoner

Marengsbunn:

  • 2 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 125 g sukker
  • 1 ss maisenna
  • 0,5 ts hvitvinseddik

Fyll og pynt:

  • 2 dl ferdig Pavlovakrem
  • 8 stk. jordbær
  • 50 g blåbær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pavlova er et sikkert vårtegn! En hit på 17.mai, i konfirmasjon og andre selskaper. Her har vi laget minipavlova i airfryer, perfekt når du vil lage en mindre porsjon - og kjapt går det også! Bruk ferdig pavlova-krem, eller lag vaniljekrem fra bunnen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner

Marengsbunn:

  • 2 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 125 g sukker
  • 1 ss maisenna
  • 0,5 ts hvitvinseddik

Fyll og pynt:

  • 2 dl ferdig Pavlovakrem
  • 8 stk. jordbær
  • 50 g blåbær

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pavlova uten eddik og maizena - Mini pavlova

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 14:18:47