Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pavlova til påske

Pavlova til påske

Ingredienser

10  porsjoner

Vaniljekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 1 stk. vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker
  • 3 stk. gelatinplater

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik

Til servering:

  • ca. 200 g påskeegg
  • 1 pk Kvikk Lunsj
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 278 kcal
Fett 8 g
Protein 6 g
Karbohydrater 45 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pavlova + påskeegg + kvikklunsj = en skikkelig påskekake! Pavlova passer alle anledninger, og toppet med deilig påskegodt blir dette en skikkelig fargerik fest som kommer til å friste både små og store. Lag den med hjemmelaget vaniljekrem eller gå for en raskere versjon og bruk en ferdigvariant.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

10  porsjoner

Vaniljekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 1 stk. vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker
  • 3 stk. gelatinplater

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik

Til servering:

  • ca. 200 g påskeegg
  • 1 pk Kvikk Lunsj
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 278 kcal
Fett 8 g
Protein 6 g
Karbohydrater 45 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Pavlova 3a
Pavlova 3c

Vi har så klart også oppskriften på klassisk pavlova med vaniljekrem og bær. Eller kanskje du har lyst på en variant med smash eller med frisk appelsin?

Pavlova til påske

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 21:30:20