Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pisket smør

Pisket smør

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss friske urter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1867 kcal
Fett 205 g
Protein 3 g
Karbohydrater 2 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pisk smøret til det har blitt luftig og hvitt, du kan tilsette stort sett hva du vil av smak. Urter, hvitløk eller ramsløk er bare noen av ingrediensene. Bruk fantasien og prøv deg frem!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss friske urter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1867 kcal
Fett 205 g
Protein 3 g
Karbohydrater 2 g

Slik gjør du

  1. Pisk smøret i en kjøkkenmaskin til det har blitt luftig og hvitt. Tilsett salt, pepper, revet hvitløk og finkuttede urter. 
Rull smøret inn i bakepapir og legg det i kjøleskapet eller i fryseren, da kan du kutte fine biter til og ha på f.eks. en nystekt Entrecote.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12240, server:MP-PRD-WEB12 27.11.2024 08:33:18